EW juni Omslag 600
Advertorial

Bedrijfssoftware die de logica van het installatiebedrijf volgt

21 05 25 - advertorial EW Installatietechniek 300x250px

Gilde Software staat bekend om de ijzersterke innerlijke logica van het Gilde-systeem. Met een logische workflow voor de installatiebranche en een super krachtige calculatie-/offerte functionaliteit. 

Met Gilde Software bent u voorbereid op de slimme toepassingen van morgen. Met onze modulaire bedrijfsautomatisering helpen wij mkb-installateurs grip te krijgen op projecten én meer rendement te behalen.

 

Specialist in de installatiebranche

Met meer dan 25 jaar ervaring en 1.500 klanten in de Benelux kent Gilde als geen ander de diversiteit van de installatiesector. Een installateur die zich richt op grootschalige woningbouw heeft andere automatiseringsbehoeften dan iemand die in het cv-onderhoud zit. Per klant brengen we de wensen in kaart en kijken we wat er naast ons basissysteem verder nodig is. Wat voor de een te licht is, is voor een ander juist te uitgebreid. Het systeem moet voor de klant werken, niet andersom. Dat is onze filosofie.

 

Foto 1 600x400px

Open software met sterke innerlijke logica

Het hart van het ‘Gilde-systeem’ is -software om standaard bedrijfsprocessen te automatiseren en digitaliseren, van calculatie tot boekhouding. Dit kan aangevuld worden met software van externe specialistische ontwikkelaars. Gilde kiest bewust voor een open samenwerking met andere partijen. Zo zorgen we voor naadloze gegevensuitwisseling met portalen van groothandels en opdrachtgevers, en bieden we naast onze eigen web-werkbon bijvoorbeeld ook twee andere mobiele oplossingen aan. Voor iedereen is er een passende oplossing!

 

Foto 3 600x400px

5 ijzersterke voordelen van het Gilde-Systeem

  • Gebruikersgemak: onze software is gebaseerd op Windows technologie
  • Sterke innerlijke logica: alle stappen in de workflow komen logisch uit elkaar voort
  • Ijzersterke calculatie module: u bouwt razendsnel een leesbare offerte op die helder is voor de klant
  • Altijd actuele artikelinformatie en - prijzen
  • Volledig grip & controle op en inzicht in uw projecten

Foto 2 600x400px

Uw automatiseringspartner

Gilde is meer dan de partij die even een pakket komt installeren. Wij zijn uw volwaardige gesprekspartner en adviseren bedrijven in de installatiesector over hoe ze met behulp van software hun bedrijfsprocessen beter kunnen organiseren. Want met alleen een pakket aanschaffen bent u er nog niet!

 

 

Bent u nog niet overtuigd? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende demonstratie. Zien is willen hebben! Ga naar www.gildesoftware.nl/installatiebranche.