EW10 Omslag 600
Advertorial

Installatiegemak met de luchtbehandelingskast van Ned Air

300x240_Ned-Air

Flexibiliteit is de kracht van Ned Air, daardoor kunnen we bouwen wat u wilt. En omdat wij niet met modules werken zijn onze kasten compact.

Wij weten dat tijd beperkt is dus het is fijn als een luchtbehandelingskast snel en eenvoudig te installeren is. Daar hebben we rekening mee gehouden met het ontwerp van de EveryLine en de RotorLine. Ook op het gebied van regeltechniek kunnen wij u ontzorgen.

Ned Air vindt een gezond binnenklimaat erg belangrijk en dat bereiken wij onder andere met onze bestsellers onder de luchtbehandelingskasten, namelijk de EveryLine en de RotorLine. Met beide luchtbehandelingskasten realiseert u snel en eenvoudig een gezond en comfortabel binnenklimaat voor elke gewenste ruimte.

Everyline, warmteterugwinning

De EveryLine is een luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en uitgevoerd met een tegenstroom-plaatwisselaar. De EveryLine is leverbaar met een luchtdebiet van 350 tot 12.500 m3/h.

600x400_Ned-Air_RotorLine luchtbehandelingskast_warmtewiel

Rotorline, warmte- en vocht terugwinning

De RotorLine is ook een luchtbehandelingskast met warmteterugwinning, maar is voorzien van een energiebesparende warmtewiel. Door het warmtewiel kan zowel warmte als vocht teruggewonnen worden. De RotorLine heeft een luchtdebiet van 2.400 tot 12.500 m3/h.

All-electric uitbreiding

De gestandaardiseerde EveryLine en RotorLine kunnen beide voorzien worden van allerlei componenten naar keuze. Waaronder warmtepompen, hiermee is het mogelijk een overstap naar all-electric te maken. Ook (voor)verwarmers, luchtkleppen, geluidsdempers, koel- of change-over batterijen kunnen toegevoegd worden.

600x400_Ned-Air_RotorLine luchtbehandelingskast

Snelle levertijd, direct bestellen

Wij hebben nog genoeg voorraad van materialen omdat wij geanticipeerd hebben op de schaarste in de markt. Hierdoor kunnen we leveren binnen 6 tot 8 weken.

Wilt u meer informatie over de EveryLine of de RotorLine? Ga naar onze website of neem direct contact op met onze adviseurs.