EW02 cover 600
Advertorial

Nieuwbouw project in Eindhoven: 81 woningen met ECONEXT® warmtepompdakkappen

Cox Geelen_dakkap wp_Berckelbosch_1542_600x400px

In een periode van 7 maanden zijn 81 woningen uitgerust met een ECONEXT® warmtepomp dakkap inclusief gemonteerde warmtepomp buitenunit. Deze zijn kant-en-klaar aangeleverd op de bouw.

In een periode van 7 maanden zijn 81 woningen uitgerust met een ECONEXT® warmtepomp dakkap inclusief gemonteerde warmtepomp buitenunit. Deze zijn kant-en-klaar aangeleverd op de bouw.

Bij het project Berckelbosch in Eindhoven werden gedurende een periode van 6 tot 7 maanden, van december 2022 tot juni 2023, maar liefst 81 woningen uitgerust met een ECONEXT® warmtepomp dakkap inclusief gemonteerde warmtepompbuitenunit.In nauwe samenspraak met de aannemer en installateur zijn de 81 dakkappen kant-en-klaar, dus inclusief de buitenunit, in 11 deelleveringen op het afgesproken tijdstip op de bouwplaats in Eindhoven geleverd. Met de ingehuurde kraan werden ze allemaal nog dezelfde dag op het dak gemonteerd. Hiermee illustreren wij ons streven naar ontzorging in het projectproces.

Cox Geelen_dakkap wp_Berckelbosch_0863_600x400px

Hoe gaat het in zijn werk. De ECONEXT® dakkappen worden volgens specificaties van type buitenunit, dakhelling en kleur op voorhand bij Cox Geelen in Eijsden geproduceerd. Vervolgens wordt de split-unit of monoblock door de klant aangeleverd en zorgen wij of de klant ervoor dat de unit op de correcte manier in de kap wordt geplaatst. Vervolgens gaan de complete dakkappen op transport en worden op het afgesproken tijdstip bij het project geleverd.

Deze opdracht in Eindhoven bestond uit 2 verschillende uitvoeringen dakkappen, zowel in goot als nok-versie, met 2 verschillende dakhellingen. De gekozen kleur is RAL 9005 textura.

Cox Geelen_dakkap wp_Berckelbosch_1546_600x400px

Hiermee presenteren wij een voortreffelijk voorbeeld van projectaanpak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uitgebreide informatie over de diverse mogelijkheden en om specifiek te overleggen over uw plannen. Onze specialisten staan klaar om gedetailleerde toelichting te verstrekken, waarbij zij graag de benodigde tijd nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring is Cox Geelen de ideale partner voor uw onderneming.

Lees meer