EW02 cover 600
Advertorial

Het beste voor buiten? Niko Hydro IP 55 spatwaterdicht

Niko Hydro - tuinpaal 600×400

Niko Hydro is een gamma waterdichte schakelaars, data-aansluitingen en buitenstopcontacten die gegarandeerd spuitwaterdicht zijn. Verkrijgbaar in de kleur wit, grijs of zwart.

Niko Hydro is een gamma waterdichte schakelaars, data-aansluitingen en buitenstopcontacten die gegarandeerd spuitwaterdicht zijn. Verkrijgbaar in de kleur wit, grijs of zwart.

Niko Hydro is een gamma waterdichte schakelaars, data-aansluitingen en buitenstopcontacten die gegarandeerd spuitwaterdicht zijn. Dat betekent dat u ze overal kan installeren waar u maar wilt, zelfs buiten op uw terras, in de wasruimte of rond uw zwembad. De IP55 spuitwater- en stofwerende schakelaars en stopcontacten van Niko zijn bestand tegen natte weersomstandigheden. Ze bieden de beste garantie voor veilige stroom in de buurt van water of stof.

Schakelaars en stopcontacten: efficiënt en elegant

Niko Hydro schakelaars en stopcontacten zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit of grijs. U kan in het Niko Hydro gamma ook altijd kiezen tussen inbouw- en opbouwschakelaars en -stopcontacten.
Kies de kleur en afwerking die het best bij u en uw omgeving passen. U kan meerdere schakelaars en stopcontacten - tot 3 - in één doos plaatsen. Dé oplossing als u verschillende functies of aansluitingen tegelijk wilt kunnen gebruiken.

Niko Hydro - data -600×400

Ook buiten verbonden met het internet

Haal binnen naar buiten ... Met Niko Hydro zijn uw elektrische aansluitingen beschermd tegen weer en wind en geniet u in alle veiligheid. Met Niko is het een koud kunstje om een internet- en/of tv-aansluiting of zelfs een USB-lader op het terras te installeren.
U kan het aanpaskader gebruiken om 45 x 45 mm-functies in spuitwaterdichte montagedozen in te bouwen. Het aanpaskader is voorzien van een scharnierende beschermkap en geschikt voor bijv. datamodules of USB laders.

Niko Hydro tuinpaaltjes

Niko Hydro buiten gebruiken, een extra stopcontact in je tuin, ook als er geen muur in de buurt is?
Geen probleem. Niko’s strakke tuinpaaltjes - verkrijgbaar in zwart, wit of grijs - kunnen tot drie Niko Hydro functies bevatten, zoals schakelaars, stopcontacten, data-aansluitingen, USB-laders of een sleutelschakelaar.

Lees meer