EW11 cover 600
Advertorial

Intergas Xtend

600x400 1 zonder logo

De Xtend is de add-on lucht/water hybride warmtepomp van Intergas. Door het inzetten van de Xtend kan er tot wel 80% bespaard worden op het gasverbruik.

De Intergas Xtend is de zelfontwikkelde hybride oplossing van Intergas. Deze add-on lucht/water split warmtepomp heeft een vermogen van 5kW. Door het gebruik van een Intergas Xtend is het mogelijk om tot wel 80% te besparen op het gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Eenvoudig aan te sluiten

De Xtend is eenvoudig en snel hydraulisch aan te sluiten. Door gebruik te maken van een externe open verdeler, die standaard wordt meegeleverd bij de binnenunit, is er een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Dat de binnenunit één van de kleinsten in de markt is, maakt het plaatsen daarnaast nog eenvoudiger. Het systeem is te gebruiken in combinatie met radiatoren en met vloerverwarming.

600x400 2 met logo

Snel en gemakkelijk in te regelen

Ook is er een manier gevonden om het inregelen van het toestel te vergemakkelijken. Op de voorkant van de Hybrid Heatpump Control Unit staat een QR-code waarmee je op een eenvoudige manier het inregelproces van de Xtend in een paar stappen kan doorlopen.

Te combineren met een groot deel van de ketels in de markt

Deze hybride is te combineren met een groot deel van de OpenTherm HR-ketels die verkrijgbaar zijn in de markt, maar voor de hoogste besparing combineer je hem met een Intergas cv-ketel en de Comfort Touch thermostaat van Intergas.

600x400 3

Volop leverbaar

Door het flink opschalen van de productie is de Xtend nu volop leverbaar!

Lees meer over de Xtend op de website van Intergas