EW05 Omslag 600
Advertorial

Nieuwe knip & strip machines maken vele klantwensen mogelijk

De Cable Connectivity Group heeft haar machinepark uitgebreid.

EW installatietechniek advertorial 300 x 240

De Cable Connectivity Group (CCG) biedt een totaalpakket aan productie, assemblage en distributie van speciaalkabels, accessoires en  cable connectivity solutions. Bijzonder hierin is dat de focus bij CCG niet alleen ligt op de levering van de diverse producten, maar vooral op het helpen van de klanten bij het efficiënter inrichten van de processen. Om deze reden is het magazijn, in Benthuizen, onlangs uitgebreid met de nieuwste en meest geavanceerde knip & strip machines, waarbij complexe en zeer specifieke aanvragen eenvoudig te realiseren zijn.  

 

 

De Cable Connectivity Group heeft haar machinepark uitgebreid met de nieuwste en meest geavanceerde knip & strip machines waarbij complexe en zeer specifieke aanvragen eenvoudig te realiseren zijn. 

EW installatietechniek advertorial 600 x 400_

Jobarco en Pantaflex  zijn de specialistische bedrijven van CCG Distributie in Nederland, die hoogwaardige connectiviteit oplossingen bieden. Samen met het portfolio van TKD, bieden zij een breed assortiment van A-kwaliteit kabelaccessoires zoals beschermslangen, wartels, connectoren en kabels.  Met de uitbreiding van het machinepark, wordt de klant volledig ontzorgt met speciale oplossingen in alle industriële segmenten.

 

EW installatietechniek advertorial 600 x 400._

De knip & strip machines maken het allemaal mogelijk: knippen, strippen, semi-strippen en persen van alle soorten kabels, zelfs van moeilijk stripbare kabels zoals polyurethaan. Of het nu om een grote of een kleine bestelling gaat, alles wordt tot op de millimeter op maat geknipt, gestript, samengesteld en just in time geleverd op de gewenste locatie. Ook in deze tijden van schaarste van grondstoffen en langere levertijden zijn zij in staat de klanten optimaal te bedienen met de artikelen uit voorraad.

 

EW installatietechniek advertorial 600 x 400

Zij beschikken over een groot magazijn met zeer moderne assemblagemachines waarmee ze snel een breed pakket aan kabels kunnen snijden en strippen. Daardoor kunnen ze een grote groep klanten bedienen. Wegens de uitgebreide mogelijkheden van de machines kunnen zij de klanten ook voorzien van kleinere aantallen. Het gaat in totaal om zestien snijmachines en een assemblage afdeling met o.a. een geautomatiseerde snijlijn in het logistieke centrum in Benthuizen.