EW11 cover 600
Advertorial

Technea wijst je de weg tijdens de energietransitie

thumbnail_foto-1
Duurzame technieken ontwikkelen zich razendsnel, een overvolle agenda, te weinig handjes. Kortom, installateurs staat onder druk! Hoe blijf jij als installateur b(l)ij en geef je klanten het juiste advies?  

Duurzame technieken ontwikkelen zich razendsnel, een overvolle agenda, te weinig handjes. Kortom, installateurs staat onder druk! Hoe blijf jij als installateur b(l)ij en geef je klanten het juiste advies?

 

Enorm aanbod

Technea, leverancier van uitsluitend duurzame installaties, ziet veel installateurs daarmee worstelen. Het aanbod nieuwe technieken is enorm. Zo telt Nederland meer dan 200 warmtepomp merken, wint PVT aan terrein, zijn er talloze oplossingen voor duurzaam tapwater en is er veel interesse in thuisbatterijen.
 
 
thumbnail_Foto-2

Behoefte aan professioneel advies

Maar welke techniek past bij de woning, wat is een slimme volgorde en hoe zorg je dat het allemaal goed bij elkaar aansluit? Om antwoord te geven op die vragen, hebben installatiebedrijven behoefte aan leveranciers met kennis van zaken om een goede technische ondersteuning te kunnen geven. 
 
 
 
thumbnail_Foto-3

Technea wijst je de weg

Al 25 jaar helpt Technea installateurs met advies, ontwerp en levering van uitsluitend duurzame installaties. Als geen ander weten ze dat nieuwe technieken soms moeilijk in te passen zijn in de renovatiemarkt. Hun specialisten denken dan ook graag met je mee om tot de meest duurzame installatie te maken.