EW-cover-jan-2019
19-3-2018

Draadloos opladen met inductieladers Legrand en BTicino

180314_Legrand_inductieladers_2

Thuis, op het werk, op reis … een opgeladen smartphone is de eerste voorwaarde om bereikbaar te zijn. Draadloos opladen kan voortaan met de nieuwe inductieladers van Legrand. Enige voorwaarde is dat de smartphone voorzien is van een inductieontvanger.

De nieuwe inductieladers van Legrand zijn geschikt voor integratie in woningen en kantoren. Ze zorgen voor totale flexibiliteit en bovendien zijn er oplossingen voor binnen- en buitentoepassingen.
De inductieladers worden ingebouwd in de muur of geïntegreerd in het meubilair. Ze zijn discreet aanwezig in elk interieur Waar of hoe dan ook toegepast, maximale autonomie en mobiliteit is gegarandeerd.

De inductieladers zijn verkrijgbaar in de schakelmateriaalprogramma's Mosaic van Legrand, maar ook in LivingLight en Axolute van BTicino. Er is bijvoorbeeld de weerbestendige antivandaal inductielader (1000 mA, IK08, IP66, klasse II ZLS) in een gemetalliseerde afwerking. Of de platte, ronde (diameter 80 mm) inductielader voor montage in het meubilair, inclusief micro-USB/USB-snoer (IK04, IP44, klasse II ZLS).

De laadtijd naar 100% van elke smartphone - uitgerust met een inductieontvanger -bedraagt maximaal 2 uur 45 minuten.
Bovendien is de draadloze inductielader voor inbouw in de muur voorzien van een bijkomende USB-poort (type A). Deze biedt de mogelijkheid om een tweede toestel - smartphone of tablet - met kabel op te laden.