EW-cover-jan-2019
13 maart 2018

Eaton gaat op tour door het land

eaton814-cd062f974b27b2eb5e2b4fe00eba1e77

Eaton rijdt deze maand met een demotruck naar verschillende plaatsen in Nederland, om paneelbouwers, consultants en installateurs bij te praten over de laatste ontwikkelingen in het assortiment wand- en staande verdelers binnen de xComfort en xEnergy-productlijnen.

Het assortiment xComfort EWK geïsoleerde wandverdelers voor DIN-modulaire componenten is geheel vernieuwd en kan worden uitgevoerd met voedingsmodules t/m 250 A. Tevens is het assortiment xEnergy Basic verdeelkasten uitgebreid, met diepere wand- en staande verdelers voor meer vermogen en een betere warmtehuishouding. Voor het op gebruiksvriendelijke wijze samenstellen van alle xEnergy-verdeelinrichtingen, kunnen klanten de nieuwe slimme configurator xEnergy gebruiken. Deze geavanceerde software bevat een uitgebreide bibliotheek met schakel- en beveiligingscomponenten die met slechts één klik aan het ontwerp kunnen worden toegevoegd.

Naast aandacht voor het nieuwe assortiment is er in de demotruck ook informatie over de nieuwe NZM-PXR serie. Verder spelen het temperatuurdiagnosesysteem en de campagne ‘veiligheid boven de standaard’ over de veiligheid van verdeelsystemen een belangrijke rol. Met deze campagne vraagt Eaton aandacht voor het risico op vlambogen in laagspanningsverdeelsystemen in commerciële en industriële gebouwen. In de demotruck is meer informatie verkrijgbaar over vlamboogbeveiliging en andere manieren om de veiligheid van installaties boven de vereiste norm te houden.

De truck doet verschillende bedrijven aan, maar geïnteresseerde bezoekers kunnen daarnaast ook op de volgende locaties terecht:

  • Woensdagmiddag 14 maart – Eaton, Zaltbommel
  • Vrijdagmiddag 16 maart – Winterswijk
  • Dinsdagochtend 20 maart - Rijksuniversiteit Groningen
  • Dinsdagmiddag 20 maart - Van de Valk Assen
  • Donderdagmiddag 29 maart - Goes
  • Vrijdag 30 maart - regio West

Bij interesse kunt u contact opnemen met Anita Volmer (anitavolmer@eaton.com) voor de exacte tijden en locaties.