EW-cover-jan-2019

Healthbox 3.0 van Renson

renson 1-2-3

Healthbox 3.0 van Renson zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie is klaar voor alle ‘smart homes’, want communiceert zowel met de installateur als met de bewoner.

Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC -niveau continu monitoren,  past Healthbox 3.0 het ventilatieniveau in huis aan waar en wanneer nodig. In een aparte gebruikersapplicatie krijgt de bewoner in één oogopslag zicht op de binnenluchtkwaliteit, kan hij ruimte per ruimte personaliseren en in de geschiedenis nakijken hoe het ventilatiesysteem inspeelt op gebeurtenissen in huis om altijd en overal de best mogelijke luchtkwaliteit na te streven.

Connected
Ook voor de installateur levert een ‘connected’ ventilatie-unit als deze heel wat voordelen op: de inregeling gebeurt nog steeds volledig automatische maar de installatie-app gidst hem nog sneller en gemakkelijker door de installatie aan de hand van een overzichtelijk stappenplan. Dat levert heel wat tijdswinst op bij de installatie. Bovendien heeft de installateur ook toegang tot de Renson-webportal om al z’n installaties te beheren en op te volgen.

Renson is nog tot en met vrijdag te zien op de VSK-Beurs in hal 7