EW05 cover
13 juni 2018

Nomineer nu voor UNETO-VNI Award 2018!

Engie-Services-wint-UNETO-VNI-Innovatie-Award275

Dit najaar wordt voor de tweede keer de UNETO-VNI Innovatie Award uitgereikt. Aan wie? Dat bepaalt u! Kent u aansprekende, innovatieve installatieprojecten waarbij duurzaamheid, kwaliteit en samenwerking een belangrijke rol speelden?
Meld dit project dan voor 31 juli aan op uneto-vni.nl/innovatie-award-2018.

Met de UNETO-VNI Innovatie Award laten we zien dat de installatiesector trots is op zijn prestaties. Want installatietechniek maakt het verschil in de gebouwde omgeving en in onze maatschappij. We leveren niet alleen grote toegevoegde waarde voor onze klanten, maar zijn ook doorslaggevend bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, zoals energiebesparing en verduurzaming.

Winnaars 2017

Met de Energy Academy Europe, een duurzaam gebouw in Groningen, heeft Engie Services de eerste UNETO-VNI Innovatie Award gewonnen in 2017. De andere projecten in de finale waren de verbouwing van het Thialf ijsstadion in Heerenveen (door Warmtebouw Utrecht, Croonwolter&dros (i.s.m. Huussen Elektro, Koninklijke Damstra Installatietechniek) en de transformatie van een F16-shelter op vliegbasis Twente (door Klein Poelhuis). Stuk voor stuk showcases van innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en samenwerking in de keten.

Inspiratie

Kent u ook dergelijke staaltjes installatietechniek, in uw praktijk of uw omgeving? Meld ze dan aan. U kunt zich natuurlijk ook laten inspireren op de website www.detechniekachternederland.nl/, waar u regelmatig nieuwe projecten aantreft.

De hoofdredactie van E&W Installatietechniek zal uit alle inzendingen tien projecten nomineren waarop u in de maanden erna uw stem kunt uitbrengen.