EW02 Cover 600
6 april 2022

Kom naar Solar Solutions/Duurzaam Verwarmd 2022

12, 13 en 14 april

solar solutions duurzaam verwarmd

Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd zijn de grootste vakbeurzen voor zonne-energie en duurzame klimaattechniek in de Benelux. Kom ook op 12, 13 en 14 april naar de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

Waarom ‘Solar Solutions’ bezoeken?

De zonne-energiemarkt maakt nog altijd een ongekende groei door. Steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen hebben zonnepanelen geïnstalleerd of zijn dit van plan. De schaal is er nu, maar wat is de volgende stap? Zonne-energie is al lang geen nichemarkt meer. De exposanten op Solar Solutions International gaan daarom de diepte in; met een nieuwe focus op energieopslag, smart homes en esthetisch aantrekkelijke producten.

Waarom ‘Duurzaam Verwarmd’ bezoeken?

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles met betrekking tot duurzame HVAC-techniek. En met de overgang van EPC naar Beng, het vervagen van de grens tussen E- en W-installateurs en een toename in warmtepomptechnieken is het van het grootste belang op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Of het nu gaat om producten, systemen, technieken of diensten. Op de Innovation Boulevard vindt u de nieuwste producten, van warmte- en koudetechnieken tot luchtbehandeling en ventilatie. Ook kunt u het ‘Heat Home’ bezoeken, een life-size, duurzaam verwarmd huis met de nieuwste innovaties.

Drie congressen

Tijdens de driedaagse beurs worden drie grote congressen georganiseerd. Deze vinden plaats iedere beursdag van 9:00 tot 13:00. Gratis aanmelden voor deze congressen is mogelijk via https://www.solarsolutions.nl/congressen/bestel-tickets/ Gebruik daarvoor de code TECHNIEKNL. Deelnemers kunnen na afloop de inhoud nabespreken tijdens een geheel verzorgde lunch, waarna zij met hun congresticket ook de vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd kunnen bezoeken.

stand TNL op SS DV

Lezing NEN 1010

John van Vugt is vakspecialist Elektrotechniek bij Techniek Nederland. Op woensdag 13 april geeft hij tijdens de beurs Solar Solutions een lezing over de praktische consequentie van het aansluiten van zonnepanelen op de eleketrische installatie  Techniek Nederland staat ook op de beurs met een stand. De brancheorganisatie is te vinden op standnummer J10.