EW03 cover 600
11 december 2019

15 januari: Warmtepomp business Day

Zijn warmtepompen te duur en te lawaaiig?

wp business day.JPG

Warmtepompen zijn te duur, gebruiken te veel energie en zijn te lawaaiig. Het zijn veelgehoorde bezwaren uit de hoek van de consument/opdrachtgever. Tijdens de warmtepomp business Day op 15 januari 2020 gaan sprekers op zoek naar de antwoorden op deze kritische vragen.

De conferentie wordt georganiseerd door de vakbeurs Duurzaam Verwarmd op Landgoed De Horst in Driebergen. Tijdens deze middag presenteert Rolf Heynen van Dutch New Energy  Research het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2020. Daarin worden de belangrijkste trends in de warmtepompmarkt blootgelegd.

Sprekers

  • Tijdens het kennisevent neemt Frank Agterberg, voorzitter van de vereniging Warmtepompen (voorheen DHPA) en BodemEnergieNL de conferentiegangers mee langs de grootste vier bedreigingen voor warmtepompen.
  • Tomas Olejniczak, RVO adviseur duurzame warmte gaat dieper in op de beschikbare subsidie en regelgeving rond geluid en F-gassen.
  • Coos Schouten, directeur van Schouten Techniek gaat in een presentatie in op de meest voorkomende ontwerp- en installatiefouten bij warmtepompen en hoe je die eenvoudig kunt voorkomen.
  • Vincent Dekker, Senior Consultant Strategy & Innovation bij Liander gaat in op de problematiek rondom de netaansluitingen voor warmtepompen.

Deelnemen

Wilt u deelnemen, ga dan naar de website van de warmtepomp business day.  Inbegrepen in de prijs is een gratis exemplaar van het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2020