Omslag_EW05 600
Advertorial

De APsystems micro-omvormer voor PV-systemen in residentiële en commerciële projecten

APsystems_E&W_banner_600x400_1

De APsystems 3-fase micro-omvormer QT2 voor PV systemen heeft een efficiëntie van 97% en is met een vermogen tot 2.000 Watt geschikt voor residentiële en commerciële pv-projecten.

De APsystems 3-fase micro-omvormer QT2 voor PV systemen heeft een efficiëntie van 97% en is met een vermogen tot 2.000 Watt geschikt voor residentiële en commerciële pv-projecten.

De APsystems 3-fase micro-omvormer QT2 voor zonnepanelen met hoge vermogens

APsystems levert de nieuwe 3-fase micro-omvormer QT2. Deze heeft een efficiëntie van 97 procent en is met een vermogen tot 2.000 voltampère geschikt voor zonnepanelen met een hoog vermogen. Met het aanpasbare 3-fase bereik, 4 DC input kanalen voor 4 zonnepanelen, Encrypted Zigbee Communicatie, profiteert u van een maximale opbrengst.

Interactief

De micro-omvormer heeft reactieve vermogensregeling waardoor hij interactief is met elektriciteitsnetten. Dit helpt bij het beter beheren van stroomstijgingen in het elektriciteitsnet en biedt tegelijkertijd een robuuste oplossing voor kleine en middelgrote zonne-energiesystemen. De QT2-micro-omvormer heeft een efficiëntie van 97 procent en een nominale maximale power point tracker (mppt)-efficiëntie van 99,5 procent.

APsystems_E&W_banner_600x400_2

Zigbee-functionaliteit

De kleine micro-omvormer weegt 6 kilogram heeft een IP67-behuizingsclassificatie en een koelsysteem op basis van natuurlijke convectie. De QT2 biedt ook gecodeerde draadloze Zigbee-functionaliteit voor een hogere communicatiesnelheid en een betere systeembeveiliging.

De QT2 heeft een productgarantie van 10 jaar, aangesloten op een ECU, en kan op verzoek worden uitgebreid tot 20 jaar. De componenten zijn ingekapseld met silicium, voor minder belasting van de elektronica, vergemakkelijkt de thermische dissipatie en geeft het product waterdichte eigenschappen.

De QT2 is ontworpen voor veiligheid en is rechtstreeks verbonden met het laagspanningszonnepaneel en maakt verbinding met het elektriciteitsnet en garandeert een uitstekende bescherming, zodat veiligheid geen probleem is bij PV-projecten. Het kan voorkomen namelijk dat in gebouwen met hoogspanningsgelijkstroom op het dak dit tot problemen leidt, vlamboogrisico’s veroorzaken en zelfs tot brandgevaar kunnen leiden.

Meer informatie