EW10 Omslag 600
19 november 2020

Het Millennial mysterie

Online event 1 december 14.30 - 17.00 uur

millennial-openingsfoto-beter

‘50-plussers zijn digibeten’ en ‘jongeren weten niet meer wat hard werken is’. Zijn het cliché’s of schuilt er een kern van waarheid in? Tijdens een online event verkent Techniek Nederland die generatiekloof en geeft zij jongeren én ouderen handvatten om de kloof op de werkvloer te dichten door gebruik te maken van elkaars unieke kwaliteiten.

Verschillende generaties hebben verschillende kenmerken en behoeftes op het vlak van persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Tijdens het Millennial mysterie op  dinsdagmiddag 1 december (14.30 – 17.00 uur) verkennen diverse sprekers welke verschillen er zijn, wat dat in de werkrelatie betekent en hoe zij, door meer inzicht, elkaars kwaliteiten kunnen versterken.

Sprekers

Sprekers tijdens de middag zijn:

  • Doekle Terpstra – voorzitter Techniek Nederland
  • Jasper Scholten – Millennial expert, spreker en auteur van “Het Millennial Mysterie”
  • Martine Beijer – Millennial, “Vrouw in de Techniek” en bekend van “Eigen Huis en Tuin”
  • Remco Claassen – performer, trainer en auteur
  • Desiree Kon – voorzitter Jong Techniek Nederland en directeur Installatiebureau Kon
filmpje foto 2-beter

Aanmelden

Het online event wordt uitgezonden vanuit het nieuwe Techniek Nederland kantoor in het Intechnium gebouw in Woerden en is online te volgen voor de deelnemers. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op technieknederland.nl -millenial mysterie. Of bekijk het opwarmertje door te klikken op de afbeelding hiernaast.