EW05 Omslag 600
27 november 2020

Rabobank zoekt baanbrekende innovaties

Innovation Challenge

rabo1.JPG

Tijdens de Rabobank Innovation Challenge staan innovaties centraal die een substantiële bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving van Nederland. De bank nodigt bedrijven uit zich aan te melden met hun vinding. Dat kan tot 12 februari.

Heb jij een baanbrekende innovatie waardoor het eenvoudiger wordt de klimaatdoelstellingen te behalen? Verbaas jij de markt met een vinding om Nederland tien jaar eerder van het gas te krijgen? Heb je een proces ontwikkeld waardoor het merendeel van de grondstoffen van een gebouw over vijftig jaar hergebruikt kunnen worden? Of heb je een bijzondere digitale toepassing ontwikkeld die bijdraagt aan een gezond gebouw? Zend dan jouw innovatie in voor de Rabobank Innovation Challenge 2021.

Toetsingscriteria

Inzendingen in de categorieën Energietransitie, Circulariteit en Slim & Gezond worden beoordeeld door een vakjury onder voorzitterschap van Claudia Reiner, vice-voorzitter van Techniek Nederland. De jury toetst aan de hand van de volgende criteria: de mate van oplossend vermogen, schaalbaarheid, vernieuwingsgraad en de klantwaarde. Uit de inzendingen zal de jury per categorie vijf inzendingen nomineren. De inzenders mogen voor de jury het idee komen pitchen. Hieruit volgt één prijswinnaar per categorie De prijswinnaars kunnen rekenen op een jaar lang coaching van de Rabobank bij het vermarkten van de innovatie.

Inschrijven

De jury onder leiding van TN vice-voorzitter Claudia Reiner maakt de winnaars bekend op 30 maart tijdens de eerste dag van Building Holland 2021 in de Rai Amsterdam. Meer informatie en inschrijven kan tot 12 februari via buildingholland.nl