EW09 Omslag-220
10 september 2018

Tien kanshebbers voor Uneto-VNI Innovatie Award

award

Uneto-VNI reikt dit jaar voor de tweede keer de Innovatie Award uit. De hoofdredactie van het vakblad E&W Installatietechniek heeft tien projecten genomineerd die voor de Award in aanmerking komen.

De redactie heeft daarbij gekeken naar innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en ketensamenwerking. De projecten dragen op een inventieve en technisch hoogstaande manier bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Maatschappelijke vraagstukken

Met de Innovatie Award wil de brancheorganisatie laten zien dat techniek het verschil maakt in onze maatschappij. De technisch dienstverleners in de installatiebranche leveren niet alleen grote toegevoegde waarde voor klanten, maar zijn ook doorslaggevend bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, zoals energiebesparing en verduurzaming.

Genomineerden

De genomineerde projecten zijn samen met tientallen andere projecten uit de Nederlandse installatiebranche te vinden op de website www.detechniekachternederland.nl. Tot 1 oktober kunnen branchegenoten en het publiek online stemmen op één van de genomineerde projecten.