EW03 cover 600
27 december 2019

Vakbeurs Duurzaam Verwarmd

17, 18 en 19 maart 2020

duurzaam verwarmd.JPG

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Op 17, 18 en 19 maart worden al uw vragen over verwarming en koeling en ventilatie beantwoord door ruim 200 standhouders en tijdens 60 seminars.

De HVAC-markt leeft momenteel meer dan ooit dankzij duurzame innovaties en de versnelde energietransitie. Nederland bevindt zich in een overgangsfase van het gas naar elektriciteit en dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Voor consumenten, installateurs, architecten en meer. Maar welke warmtepomp past het beste in welk pand? En welke nieuwe technologieën zijn er in ontwikkeling? In de Innovation Area vindt u de nieuwste producten, van warmte- en koudetechnieken tot luchtbehandeling en ventilatie.

Aanmelden

Bent u ook benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van zonne-energie? Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd wordt de vakbeurs Solar Solutions International gehouden. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking. Registreer u nu via de website