EW05 Omslag 600

Word vakman in een uur bij ISSO tijdens de VSK

vsk2018

Isso heeft, samen met haar Kennispartners en Bureau CRG, op de VSK 2018 een volledig kennisplein ingericht. De stand in Hal10 staat volledig in het teken van kennisoverdracht. Samen met haar kennispartners geeft de kennisinstelling workshops voor de vakman.

De zeven gratis workshops die ISSO en haar partners organiseren – het programma kent elke dag dezelfde onderwerpen – hebben als motto ‘Word vakman in één uur’. Dit betekent dat de bezoeker elk uur kan aanschuiven om een gratis workshop te volgen waarin hij of zij wordt bijgepraat over de huidige kennis die nodig wil je als vakman bij de tijd te blijven.

Workshops

Onderstaand overzicht geeft weer welke kennispartners en met welk onderwerp de workshop organiseert.

 1. Brand- en Koolmonoxideveiligheid door Hemmink
  Rook- en koolmonoxidemelders zijn van levensbelang voor een snelle alarmering. Maar hoe ontwerp en installeer je deze voor een gegarandeerde werking. Daar gaat deze workshop over.
 2. Goed meten is goed weten door Aero-dynamiek
  Over het goed uitvoeren van kanaalmetingen bij luchtinstallaties is veel discussie. Deze workshop toont hoe discrepanties kunnen ontstaan en wat de effecten zijn van eventuele verkeerde keuzes.
 3. EPC en BENG door DGMR/BINK Software
  Tijdens deze interactieve workshop vindt er uitwisseling van visies plaats en vertellen we de bezoeker wat er de komende jaren verandert in de regelgeving, productinnovaties en software.
 4. ISSO Warmteverlies: nieuwe methodiek en effecten door VABI
  Deze workshop behandelt de nieuwe methodiek voor Warmteverlies, waarbij het draait om de veranderingen op het vlak van onder meer opwarmtoeslag, infiltratie en thermische bruggen.
 5. Oplevering en beheer drinkwaterinstallaties door Hydroscope
  De workshop biedt de bezoeker inzicht in de beste werkwijze om drinkwaterinstallaties veilig op te leveren en efficiënt te beheren.
 6. Hybride oplossingen en drinkwaterbeveiliging door Caleffi
  Hoe koppel je in hybride systemen de opwekkers aan elkaar, zodanig dat er een veilig, optimaal en energie-efficiënt resultaat voor drinkwaterinstallaties ontstaat?
 7. Zin en onzin van thermografie door KWx
  Deze workshop gaat in op thermografie, een ideale manier om op afstand gebouwen energetisch door te meten. Maar wat meet een warmtebeeldcamera en welke materialen kunnen we meten?

Kijk op de site van Isso voor de volledige beschrijving.