EW02 Cover 600
21 september 2021

Training Calculeren volgens Techniek Nederland methode

calculatie cursus.JPG

Techniek Nederland organiseert al jaren cursussen Calculeren volgens de Techniek Nederland methode. Op een aantal plekken in het land zijn nog een paar plekken vrij. Schrijf u snel in.

De cursus is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het gebruik van de online calculatietijdnormen van Techniek Nederland. Daarnaast is deze cursus zeer geschikt voor startende calculators en medewerkers die met calculatietijdnormen en -methoden vertrouwd willen raken.

Een verdedigbare calculatie

De training is de eerste stap in de leerlijn calculeren die de brancheorganisatie heeft ontwikkeld om nog beter in te spelen op het veranderde werkveld van de aanbestedingsmarkt en een betere inzet van digitale tools en middelen. De cursus is gemoderniseerd en aangepast aan de laatste updates en mogelijkheden van de calculatietijdnormen. Deelnemers leren hoe zij met behulp van richtlijnen een betrouwbare en verdedigbare calculatie kunt opstellen.

NB: Voor het volgen van deze cursus is het essentieel dat u uw eigen laptop meeneemt! Een handboek naar keuze (Elektro of Klimaat & Sanitair) ontvangt u op de 1e cursusdag. Deze hoeft u dus niet van tevoren in de webshop aan te schaffen.

Nog 18 plekken vrij

Er zijn nog plekken vrij op de volgende locaties;

  • 5 en 12 oktober in Bergen op Zoom (nog 6 plekken vrij)
  • 5 en 13 oktober in Veldhoven (nog 4 plekken vrij)
  • 2 en 9 november in Genemuiden (nog 4 plekken vrij)
  • 16 en 23 november in Roermond (nog 4 plekken vrij)

Aanmelden voor de cursus kan via de website. Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar s.klinge@technieknederland.nl