EW10 Omslag 600
21 september 2021

Waarom ‘Solar Solutions/Duurzaam Verwarmd’ bezoeken?

SS-DV

Van 28-30 september vinden in de expo Haarlemmermeer twee beurzen gelijktijdig plaats; Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd. Met één toegangskaartje bezoekt u beide beurzen.

Duurzaam Verwarmd: verwarming voor vakmensen

De HVAC-markt leeft momenteel meer dan ooit dankzij duurzame innovaties en de versnelde energietransitie. Nederland bevindt zich in een heuse overgangsfase van het gas naar elektriciteit of een warmtenet en dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Voor consumenten, installateurs, architecten en meer. Want welke warmtepomp past het beste in welk pand? En welke nieuwe technologieën zijn er in ontwikkeling?
Op de Innovation Boulevard vindt u de producten die dit jaar kandidaat zijn voor de Duurzaam Verwarmd Innovation Award. Een jury onder leiding van Paul Smorenburg, hoofdredacteur van het vakblad E&W, maakt op woensdag de winnaar bekend.

100 standhouders

Met ruim 100 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied, wat zich weer vertaalt naar de beste oplossingen voor uw klanten.

 

Solar Solutions: de technologie van de toekomst, vandaag

De zonne-energiemarkt maakt momenteel een ongekende groei door. Meer en meer consumenten, bedrijven en instellingen hebben intussen zonnepanelen geïnstalleerd of zijn dit van plan. De schaal is er nu, maar wat is de volgende stap? Bij Solar Solutions International kijken we naar de vele mogelijkheden, van opslag tot slimmere huizen.

150 exposanten

Met ruim 150 exposanten seminars komt werkelijk elk aspect van zonne-energie aan bod. En dat is voor zowel installateurs als eindgebruikers belangrijker dan ooit.

Registreren voor beide beurzen kan via de websites van Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd