EW07 cover 600
5 maart 2019

Doe de E&W Solar test

Maak kans op een 122-delige gereedschapset t.w.v. 1.500 euro

solar test.JPG

Hoe staat het met uw kennis van pv-systemen? Om daar achter te komen ontwikkelde E&W Installatietechniek de E&W Solar Kennistest 2019.

De 24 vragen van de test zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met André Derksen (projectcoördinator bij ISSO en coördinator van het ISSO Handboek Zonne-energie), Anton Kerkhofs (opleider en trainer bij SBK Opleidingen), Edwin Edelenbos (Netbeheer Nederland) en Rolf Heynen (Nationaal Solar Trendrapport / Solar Solutions).

Win een 122-delig gereedschapset

Onder de winnaars van de kennistest verloten we een 122-delig gereedschapset van Wiha ter waarde van 1.500 euro, en vijf waardebonnen voor handgereedschap van 250 euro. Verder krijgt elke inzender die bij test een voldoende (eindcijfer 6 of hoger) scoort, een persoonlijke Solar Score Card.

Uiterste inzenddatum

Om mee te dingen naar een van de prijzen en om in aanmerking te komen voor een persoonlijke Solar Score Card, kunt u de test tot en met 28 maart online invullen. De uitslag en de antwoorden zullen worden gepubliceerd in het mei-nummer van E&W Installatietechniek.

Ga direct naar de test