EW06 Omslag 600
22 augustus 2023

Bescherm je bedrijf tegen cybercriminaliteit

Online workshops 12 of 28 september

cyber1

Na een hack staat je bedrijfsvoering stil en heb je een deuk in je imago. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Volg daarom de online workshop ‘Digitale Veiligheid & Techniek' op 12 of 28 september.

De cyberweerbaarheid van installateurs is vaak niet afdoende, Vanaf 2024 wordt dit zelfs wettelijk verplicht. Werk aan de winkel dus! Tijdens deze gratis workshops wapent Senior Cyber Consultant Robert van der Vossen je met informatie, tips en een gratis herstelsjabloon voor het geval het toch misgaat.

Onderwerpen

Tijdens de 1,5 uur durende workshop behandelt Van der Vossen de volgende onderwerpen:

  • Cybercriminaliteit en het MKB
  • IOT, machine learning en cyber
  • Cyberrisico’s: Mens, Organisatie (processen) en Techniek
  • Wat betekent de NIS2 voor de technische sector?
  • Herstelplan cyberaanval (je krijgt een gratis sjabloon!)

Samen digitaal veilig

Als afsluiting zal Ron Vermeulen van Samen Digitaal Veilig laten zien hoe leden van Techniek Nederland een jaar lang gratis gebruik kunnen maken van de plusversie van het cybersecurity platform Samen Digitaal Veilig. Hiermee kunnen ondernemers zonder IT-kennis concrete stappen zetten om de digitale veiligheid van de onderneming, haar medewerkers en IT-leveranciers te verhogen.

Aanmelden

Na registratie voor de workshop "Digitale Veiligheid & Techniek" krijgen leden van Techniek Nederland een bevestiging vanuit Samen Digitaal Veilig.