Omslag_EW05 600
13 oktober 2021

Container in palletformaat vergemakkelijkt logistiek

foto extra-sortimo.JPG

De sContainer van Sortimo is een eenvoudig verplaatsbare, flexibele bouwcontainer voor servicemonteurs en vaklieden. De container heeft het formaat van een europallet, waardoor zij in elk logistiek proces kan worden geïntegreerd.

De container is een nieuw product dat bedrijfswageninrichter Sortimo heeft toegevoegd aan haar assortiment om mobiel werken gemakkelijker te maken. Door het praktische europalletformaat is de sContainer eenvoudig te verplaatsen met bijvoorbeeld een heftruck. En met de optionele SR5 inrichting verandert de mobiele bouwcontainer in een praktisch depot met een grote bruikbare binnenruimte voor gereedschap en materiaal voor elke bouwplaats of bij uitvoer van servicewerkzaamheden. Dit maakt hem universeel inzetbaar.
De container plaats je eenvoudig op de werklocatie; de monteurs kunnen hun auto buiten het stadscentrum parkeren en met de fiets of openbaar vervoer reizen, omdat het gereedschap en materiaal in de sContainer aanwezig is.

Bedrijfsreclame op de sContainer

De buitenzijde van de sContainer biedt veel ruimte voor uw bedrijfsreclame. En die ontwerpt u weer eenvoudig zelf met de mySortimo graphics bestickeringsconfigurator. Zo wordt uw bouwcontainer tegelijkertijd een ideale en voordelige reclamedrager.