EW04 Omslag 600
10 september 2021

Doe mee aan de Panasonic PRO Awards 2021

Panasonic Pro Awards

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft de inschrijving van de vierde editie van de Panasonic PRO Awards geopend. Het awards-programma bekroont de allerbeste HVAC+R-projecten.

Panasonic wil dat haar klanten een belangrijke bijdrage blijven leveren aan het bereiken van doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Daarom moedigt de fabrikant van energiezuinige verwarmings- en koelingsoplossingen installateurs, architecten, consultants, ingenieurs en projectontwikkelaars, die aan HVAC+R-projecten werken, aan om deel te nemen aan de Panasonic PRO Awards.

Categorieën

Een prestigieus panel van juryleden uit heel Europa gaat op zoek naar toepassingen die flair en innovatie tonen en die een voorbeeld zijn van duurzaam design, efficiëntie, kosteneffectiviteit en esthetiek.

Er zijn vier categorieën om in te schrijven:

  • Beste woonproject
  • Beste winkelproject
  • Beste commerciële project
  • Beste horecaproject

Inzenden vóór 15 november

Projecten die tussen 1 november 2018 en 30 september 2021 zijn voltooid, komen in aanmerking voor deelname aan de PRO Awards. De deadline voor inzendingen is 15 november 2021. Na beoordeling van de projecten door de juryleden worden de winnaars in december 2021 bekend gemaakt. Inzendingen kunnen eenvoudig worden ingediend via de Panasonic PRO Awards-website. De winnaars zullen in redactionele artikelen in heel Europa te zien zijn en hebben ook de mogelijkheid om een reis naar Japan te maken om een Panasonic-fabriek te bezoeken.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.eu