Omslag_EW05 600
2 januari 2023

Energie-efficiënt én gezond binnenklimaat

belimo-truck.JPG

Kennismaken met nieuwe, beproefde en perfect op elkaar afgestemde regelcomponenten in uiterst efficiënte toepassingen. Dat kan in de Roadshowtruck van Belimo die van 18 tot en met 20 januari staat opgesteld bij het ROVC TechCenter in Ede.

Na een tour door verschillende Europese landen stopt de Belimo Roadshowtruck van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 januari bij het ROVC TechCenter, marktleider op het gebied van technische opleidingen.

Innovatieve unit

In Ede presenteert de fabrikant onder andere haar nieuwe Energy Valve. In deze nieuwe, innovatieve unit zijn energiemeting, energiecontrole en IOT-facturatie (Internet of Things) gebundeld met de Thermal Energy Meters van Belimo. 
In de truck praten experts de bezoekers bij over deze innovatie en over andere slimme oplossingen voor een beter comfort, een betere energie-efficiëntie en een verhoogde veiligheid in gebouwen. Zij leggen uit wat de voordelen zijn in het ontwerpproces voor gebouwen en voor het onderhoud ervan. In de truck is een ventilatiesysteem geïnstalleerd dat 600 m3 verse lucht per uur levert. De luchtkwaliteit in de vrachtwagen wordt gemonitord en geregeld aan de hand van temperatuur- en CO2 gegevens.

Aanmelden kan via deze link