EW07 omslag 600
14 september 2021

Kwaliteitskabels borgen de veiligheid

parkeerbord de kabelleverancier-web

Een nieuwe webshop biedt iedereen de kans om op laagdrempelige wijze kwaliteitskabels aan te schaffen. Doordat alle kabels in het assortiment van kabelleverancier.com zijn gecertificeerd, kunnen klanten er zeker van zijn dat deze aan alle (veiligheids)eisen voldoen.

Kabelleverancier.com verkoopt gecertificeerde kabels aan zowel professionele ondernemingen als particulieren die op een veilige manier installaties willen aanleggen. De kabels van De Kabelleverancier zijn geschikt om toe te passen in thuissituaties en op alle soorten bouwplaatsen.

Advies op maat

De Kabelleverancier is een initiatief van vader Heinz en dochter Inez van Dorp. Van Dorp sr.  leidde dertig jaar lang een bedrijf dat is gespecialiseerd in kabelwerkzaamheden. Hij zet zijn jarenlange kennis en ervaring samen met zijn dochter in om professionals en particulieren een advies op maat te geven voor de beste kabels voor elke klus of project. De kabels worden op locatie geleverd, maar kunnen ook worden afgehaald bij het magazijn in Vlaardingen.