Omslag_EW05 600
23 juni 2021

Laat consument zien hoe zij energie kunnen besparen

Huis & Energie

huis en energie.JPG

Huis & Energie is de beurs waar bedrijven kunnen laten zien hoe consumenten op energie kunnen besparen en tegelijkertijd hun wooncomfort kunnen verhogen. En daarom ook zeker een beurs voor installatiebedrijven om hun gezicht te laten zien.

Nederland gaat massaal van het gas af. De belangstelling voor verduurzaming is ongekend hoog. Meer dan 75% van de Nederlanders is geïnteresseerd in groene energie. Allemaal vragen zij zich af hoe ze hun huis kunnen verduurzamen. Huis & Energie is de beurs waar uw bedrijf de consument kan laten zien hoe ze op energie kunnen besparen en tegelijkertijd hun wooncomfort kunnen verhogen.

Duurzaam Droomhuis

Huis & Energie vindt op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november 2021 plaats in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, midden in de Randstad. Het hart van de beurs is een levensecht Duurzaam Droomhuis waar bezoekers alle aspecten van duurzaam wonen live kunnen ervaren. Bij meer dan 100 stands kunnen bezoekers van de beurs nieuwe producten ontdekken, gratis presentaties bijwonen en workshops volgen waarin onafhankelijke experts praktische kennis verstrekken waarmee zij direct aan de slag kunnen.

Wilt u exposant worden op Huis & Energie?

Wilt u ook consumenten ontmoeten die plannen hebben om hun huis te verduurzamen? Bezoek dan www.huisenenergie.nl en ontdek de mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren op Huis & Energie!