EW09 cover 600
12 april 2018

Healtbox-app van Renson wint iF Design Award

Renson Healthbox 3.0 app IF Design Award

Renson, de Belgische fabrikant van ventilatieoplossingen, mag een internationale award in de prijzenkast zetten voor de gebruikersapp voor de nieuwe, slimme Healthbox 3.0 ventilatie-unit. Daarnaast mag de trendsetter in ventilatie, zonwering en gevelbekleding het Red Dot Product Design label plakken op haar Linarte design gevelbekleding en de Panovista Max doekzonwering voor hoekramen.

De gebruikersapplicatie van de nieuwe, intelligente en geconnecteerde Healthbox 3.0 ventilatie-unit van Renson stelt gebruikers in staat op een intuïtieve manier hun binnenluchtkwaliteit 24/7 te monitoren, terwijl hun ventilatiesysteem automatisch het nodige doet om die op peil te houden.

Intuïtieve interface

De jury prees de manier waarop de applicatie een abstract begrip als binnenluchtkwaliteit omzet in een intuïtieve interface met behulp van kleur, grafieken en tips. Zo is een bewoner zich voortaan 24/7 bewust van de binnenluchtkwaliteit en weet die ook hoe de ventilatie-unit daar automatisch toe bijdraagt, zonder er zelf te moeten naar omkijken.

Trendsetter

Renson is ‘bijzonder trots’ op de award. ‘Het bevestigt dat we ons als trendsetter in ventilatie kunnen onderscheiden door te innoveren met nieuwigheden die perfect inspelen op de behoeften van de markt. Mensen leven steeds gezonder, maar staan wel nog te weinig stil bij het belang van een goeie binnenluchtkwaliteit. Met de Healthbox 3.0 app maken we hen bewust’, aldus CEO Paul Renson.

De Healthbox 3.0 app is beschikbaar voor IOS en Android.