EW04 Omslag 600
6 juli 2021

Presentatie Solar Trendrapport

15 september

solar business day.JPG

Tijdens de achtste editie van de Solar Business Day op 15 september in Bimhuis Amsterdam presenteert Dutch New Energy het Nationaal Solar Trendrapport 2021.

Bezoekers komen tijdens het evenement als eerste te weten wat de marktomzetten, geïnstalleerd vermogen, kosten, trends en ontwikkelingen zijn én zij kunnen live spreken met de top van de Nederlandse zonne-energiesector.

Het programma

Tex de Wit, cabaretier en hoofdschrijver van Zondag met Lubach, zal als dagvoorzitter de dag leiden met humor én aandacht voor de inhoud.
Een greep uit de presentaties:

  • Afstemmen van zon in de elektriciteitsmix - Ernst Paul Nas (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat)
  • Peak-shaving grootschalige zon PV - Alexander Savelkoul (Enpuls)
  • Solar bankability, risk of fluctuating interest rates and other hurdles - Joost Samsom (Voltiq)
  • Paneldiscussie: Flexible electricity market B2C - Rene Kerkmeester (Equigy/TenneT), Jan Middelkoop (Sympower) en Jeffrey Bartels (EDMij).

Naast de presentatie van de cijfers is er tijdens het evenement ruimschoots tijd om bij te praten met EPC-bedrijven, projectontwikkelaars, verzekeraars en andere prominente partijen uit de solar-industrie tijdens de geheel verzorgde lunch en de afsluitende borrel.

Aanmelden

Op de website www.solarbusinessday.nl staat het volledige programma en is de mogelijkheid tickets te bestellen. Alle bezoekers van de Solar Business Day krijgen een hardcopy van het Nationaal Solar Trendrapport mee.