EW03 cover 600
18 augustus 2021

Presentatie Warmtepomp Trendrapport 2021

Warmtepomp Business Day

businessd ay.JPG

Op 8 september verschijnt het Warmtepomp Trendrapport 2021. Tijdens de Warmtepomp Business Day in het BIMHUIS in Amsterdam 2021 presenteert onderzoeksbureau Dutch New Energy Research de meest essentiële cijfers en toekomstprognoses.

Na de officiële presentatie praat Frank Agterberg (Voorzitter Vereniging Warmtepompen en Branchevereniging Bodemenergie) de bezoekers bij over de politieke context waarin de warmtepomp staat. Esther Pijs (Directeur Warmte & Ondergrond bij het directoraat-generaal Klimaat & Energie bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat) gaat in op de rol van de warmtepomp in de Transitievisie Warmte.

Later op de dag plaatst Frits Verhoef (Founder/COO Econic) de warmtepomp in de bredere context van de energietransitie. Roy Roessink (Projectleider Enpuls) gaat in op de consequenties van de inzet van warmtepompen op het elektriciteitsnet. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website www.warmtepompbusinessday.nl. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van uw identiteitsbewijs en een geldige QR-code in de Coronacheck-app. Zodra u binnen bent, hoeft u geen anderhalve meter afstand meer te houden tot de overige gasten. U heeft een vaste zitplaats, maar tijdens de lunch en de borrel kunt u gewoon vrijelijk rondlopen en netwerken. Uiteraard zijn hygiënemiddelen ruimschoots voorhanden.