EW07 omslag 600
14 maart 2022

Ventilatie in Renovatie & Transformatie

Webinar

webAfbeelding 3 persbericht DUCO ventilatie in renovatie 800x600

Op woensdag 23 maart organiseert ventilatiefabrikant DUCO Ventilation & Sun Control het webinar Ventilatie in Renovatie & Transformatie. Specialisten van bureau Atriensis en DUCO vertellen hoe goede ventilatie een onderdeel vormt van een duurzame woning.

Bij het isoleren van bestaande woningen, is goede ventilatie cruciaal. In de zoektocht naar het besparen van gas komt in deze tijden een gezond binnenklimaat met het juiste comfort vaak op de tweede plaats.

Uitdagingen bij renovatie: wat je moet weten

Tijdens het webinar leggen specialisten van bureau Atriensis en DUCO uit hoe goede ventilatie een onderdeel vormt van een duurzame woning. Hoe pak je dat nu integraal aan, bij grondgebonden woningen en in gestapelde bouw? Wat zijn de uitdagingen binnen renovatie en wat zijn de mogelijkheden voor transformatie van bestaande bouw? Gasloos bouwen richting 2050: feit of fictie?

Sprekers

Sprekers tijdens het webinar zijn Wilbert van Nistelrooij, Senior Projectadviseur bij Atriensis en Michel Mengerink, Technisch Commercieel Adviseur van DUCO. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en renovatie cases gidsen zij installateurs en voorschrijvers door het proces om voor klanten een gezond binnenklimaat te realiseren. Het webinar wordt in goede banen geleid door Richard Geraerts, verkoopleider Nederland bij DUCO. Tijdens de live-uitzending is er volop gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Schrijf snel in en krijg een antwoord op al jouw vragen

Het webinar vindt online plaats op woensdag 23 maart van 10u00 tot 11u15. Het event is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan via de website van DUCO