EW07 omslag 600
13 september 2019

WOLF focust op intelligente, efficiënte en toekomstgerichte systemen

WOLF_CWL-2-325-kleinDe CWL-2 woonhuisventilatie-unit van Wolf

Tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg toonde Wolf haar nieuwste innovaties op het gebied van verwarming en luchtbehandeling. De producten en innovaties waren alle gericht op het leveren van intelligente, efficiënte en toekomstgerichte systemen en oplossingen voor een optimaal binnenklimaat, die perfect afgestemd zijn op de behoeften van haar klanten.

Trots presenteerde de fabrikant het jongste lid binnen de HR WTW Compact klasse: de CKL evo, verkrijgbaar in verschillende bouwgroottes en voorzien van de nieuwste technieken. Dankzij de nieuwste ventilatorconfiguraties behaalt CKL evo 10 procent hogere luchthoeveelheden dan de voorgaande generatie CKL. Dankzij de compacte behuizing is deze unit zeer goed toepasbaar op een gering oppervlak. Met verbeterde behuizingseigenschappen behaald de CKL evo betere isolatiewaardes met betrekking tot temperatuur (koudebrugfactor: TB2), geluid (thermische isolatie: T2) en luchtdichtheid (luchtdichtheid L1).

SmartSet-App

Op het gebied van regelsystemen en digitalisering liet Wolf de SmartSet-App zien waarmee de aansturing van de verwarming, luchtbehandeling, ventilatie en monitoring in een handomdraai is gebeurd. De gebruiker doet dat vanuit zijn luie stoel met de smartphone app, zonder ooit een voet in de technische ruimte te zetten. Wolf garandeert een goede en betrouwbare werking dankzij het gratis Wolf portal.

Extreem stil

Op het gebied van verwarming en woonhuisventilatie toonde WOLF de nieuwe lucht-waterwarmtepomp CHA-monoblock. Helemaal passend bij de actuele discussie over de vermeend herrie makende warmtepompen zorgt de modernste technologie dat deze warmtepomp extreem stil is in gebruik. In combinatie met onder andere woonhuisventilatie, thermische zonne-energieoplossingen en de modernste regeltechniek van de fabrikant zijn er vele varianten mogelijk, volledig afgestemd aan elke wens en behoefte. 

Ook stil

Met de nieuwe, zeer efficiënte en geluidsarme WOLF CWL-2 woonhuisventilatie-unit presenteert WOLF u de modernste ventilatortechnologie met debietregeling. Ook op het gebied van warmteterugwinning (de fabrikant claimt een rendement van 99 procent) zet de CWL-2 een nieuwe norm.

Lees ook: