Omslag_EW05 600
Advertorial

Eenvoudig en snel samenstellen met evohome System Builder

60538 System Builder 600x400-V03

Met de evohome System Builder van Resideo kan de installateur stap voor stap bepalen welk systeem en welke onderdelen hij nodig heeft. Dit vereenvoudigt de selectie van een Honeywell Home evohome zoneregeling.

Hoewel ieder pand anders is, is evohome een universele regeling en dus in vrijwel elke situatie toepasbaar. De evohome System Builder van Resideo is een nieuwe, overzichtelijke selectietool. Dit hulpmiddel helpt de vakman in een aantal stappen om snel de meest passende configuratie te selecteren. De eerste stap is de keuze voor de energiebron. 

In de volgende stap moet de gebruiker aangeven hoeveel ruimtes hij of zij wil regelen. Tot slot kan de installateur maar dus ook een consument met behulp van onder meer afbeeldingen snel en eenvoudig de producten selecteren die voor het systeem nodig zijn.

Gedetailleerde materiaallijst

In de evohome System Builder zijn ook de meest recente producten, zoals de HCC100 en de DT4 aanwezig. Het eindresultaat is een document met daarin een exacte opsomming van de producten die voor het gekozen systeem nodig zijn, inclusief een gedetailleerde materiaallijst. Dus ongeacht de opwekker of het afgiftesysteem dat aanwezig is, helpt de selectietool je door het keuzeproces. Alle technieken zijn in de evohome System Builder verwerkt, van aan/uit of OpenTherm ketels tot aan warmtepompen, stadsverwarming en vloerverwarming. Het is puur een kwestie van selecteren en daarna installeren! Wat de wensen ook zijn, evohome biedt in elke situatie een passende oplossing.

Ontdek meer op resideo.com.