EW09 cover 600

Over E&W Installatietechniek

Techniek Nederland wil vakmensen helpen om hun beroep goed uit te kunnen oefenen. Volgens de laatste richtlijnen en kwaliteitseisen en met de nieuwste installatietechnieken. In overeenstemming met de geldende technische normen en veiligheidseisen, met praktische tips en verantwoorde aanwijzingen, zodat ze hun klanten optimaal bedienen.

Het aandeel installatietechniek in de gebouwde omgeving neemt immers toe en innovatieve technieken en ontwikkelingen vragen behalve om toelichting ook om een kritische benadering. Daarvoor geeft Techniek Nederland onder meer het vakblad E&W Installatietechniek uit, met een tweewekelijkse gratis digitale nieuwsbrief. Bovendien stellen wij voor abonnees een rijk archief met duizenden verhelderende artikelen ter beschikking. Op de site van E&W Installatietechniek vindt u ook tientallen voor iedereen toegankelijke instructiefilms.

E&W Installatietechniek van Techniek Nederland is de autoriteit in installatiemedia en wordt zowel door fabrikanten, adviseurs, technische diensten als installateurs gelezen. Onmisbaar voor de vakman. Het magazine verschijnt tien keer per jaar.