EW04 Omslag 600
24 augustus

Hardenberg verwelkomt installatieprofessional

Installatie Vakdagen 2023

beursaankondiging-beter

Op 12, 13 en 14 september opent de Evenementenhal Hardenberg weer de deuren voor de inmiddels traditionele vakbeurs voor installatieprofessionals. Experts van ruim liefst 170 exposanten, van fabrieken en groothandels tot challengers uit de installatiebranche informeren de vakman over een gezond binnenklimaat, duurzame energietechnieken en slimme gebouwen. En zoals al vele jaren zorgt de organisatie ook goed voor de inwendige mens op de speciale ‘food courts’.

De Installatie Vakdagen stond jarenlang bekend onder de naam Installatievakbeurs Hardenberg. Met de naamsverandering benadrukt de organisatie dat het de vakman in de installatiesector centraal stelt. Draai je al jaren mee in het installatievak of kom je nog maar net kijken? In Hardenberg kun je in de tweede week van september je horizon verbreden en nieuwe technieken te ontdekken.

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA VAN DE INSTALLATIE VAKDAGEN

Uitdagingen & oplossingen

In vier hallen vind je een compleet aanbod van installatieoplossingen, bij bekende en onbekende aanbieders. Wil jij je verdiepen in innovatieve zonne-energie, de laatste oplossingen binnen waterbesparingstechnieken ontdekken of een expert worden in het creëren van een gezond binnenklimaat? Dan is een bezoek aan de evenementenhal een “must”.

Speciale activiteiten

Voor de installateur of gebouwbeheerder die graag blijft leren over de nieuwste oplossingen binnen actuele thema’s, zijn er themasessies op het Kennisplein. In samenwerking met kennispartners hebben we een leerzaam programma opgezet. Daarnaast leer je op het Waterkwaliteit plein alles over de nieuwste technieken op het gebied van drinkwaterkwaliteit.

Food courts

Op gezellig ingerichte ‘food courts’ kun je ook gezellig bijkletsen met je collega’s van andere installatiebedrijven of met jouw leverancier. Op de courts staat voor jou een hapje en drankje klaar. Als je nog gezellig wil napraten is er deze editie het Tool Café powered by Wera en MG Service, een speciaalbiercafé tussen het gereedschap. Dat is nog eens het nuttige met het aangename combineren.

Bezoekersregistratie

Wil jij de Installatie Vakdagen bezoeken, registreer je dan hier alvast als bezoeker.

Hardenberg 1

Digitale samenvatting van jouw bezoek

Tijdens jouw bezoek aan Installatie Vakdagen ontvang je een Smart Badge waarmee je exposanten en producten kunt scannen waar jij in geïnteresseerd bent. Na afloop ontvang je alle scans in één overzicht in de mail, zo raak je nooit meer gegevens kwijt. Duurzaam en efficiënt!