EW04 Omslag 600
8 november 2021

Hoe helpen we Nederlanders om hun energierekening te verlagen?

Beurs Huis & Energie 12- 14 november

huisenenergie_7-web

Door de hoge gasprijzen willen veel mensen hun huis versneld verduurzamen. Hoe dat moet kunnen huiseigenaren ontdekken bij de beurs Huis & Energie in Expo Haarlemmermeer. Installateurs kunnen de beurs benutten om hun klanten te ontmoeten op de beursvloer.

De beurs is uiteraard primair gericht op consument. Niettemin is het aanbod van de ruim 100 exposanten tijdens deze eerste editie zeker ook interessant voor installateurs. Al was het maar om hun klanten te ontmoeten die komend weekend hun licht op komen steken hoe zij hun huis de komende jaren kunnen verduurzamen.

huis en energie.JPG

Duurzaam Droomhuis

Middelpunt van Huis & Energie is het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning die met steun van de Rijksoverheid wordt opgetrokken. Hier zijn allerlei duurzame oplossingen te zien, horen en beleven, zoals zonnepanelen, warmtepompen en slimme verlichting. Het Duurzaam Droomhuis wordt “bewoond” door experts van de onafhankelijke adviesorganisatie Milieu Centraal, die bezoekers voorlichting geven en vragen beantwoorden.

Achter het stuur van de nieuwste elektrische auto’s

Bezoekers van de beurs kunnen tijdens het bezoek van de beurs ook terecht bij twee kennispleinen, waar ruim 60 gratis workshops worden gegeven. En omdat verduurzaming ook gewoon leuk is, kunnen ze op het elektrisch vervoer-plein achter het stuur kruipen van de nieuwste auto’s. Op de duurzame woonboulevard kunnen bezoekers prachtige accessoires uitzoeken en op het foodtruck-plein staan de biologische hapjes klaar.

Aanmelden met korting

Huis & Energie vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 november in Expo Haarlemmermeer. Met de code 2021PROFESSIONAL zijn kaarten met € 5 korting per stuk te bestellen via www.huisenenergie.nl