EW07 omslag 600
10 februari 2023

10e editie Solar Solutions International/Duurzaam Verwarmd

14 - 16 maart 2023

SS-DV web klein

De gecombineerde vakbeurs Solar Solutions International / Duurzaam Verwarmd beleeft haar tiende editie. In de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen ontvangen 300 exposanten de naar verwachting 13.000 bezoekers. De duurzame professional komt van 14 tot en met 16 maart ruim aan zijn trekken met een grote variëteit aan nieuwe, innovatieve producten.

Ben je benieuwd naar de nieuwste ultralichte zonnepanelen of naar slimme montagesystemen waardoor geen enkel dak meer overgeslagen hoeft te worden? Dan bezoek je Solar Solutions. Ben je (ook) geïnteresseerd in de beste oplossingen voor de warmtetransitie, zoals fluisterstille warmtepompen, wko- en wtw-systemen, warmtebatterijen en efficiënte warmtenetten, bezoek dan Duurzaam Verwarmd.

Verschillende boulevards en pleinen

Direct bij de ingang bevindt zich de Innovatie Boulevard. Daar staan de nieuwste producten die zijn genomineerd voor de Innovatie Awards in de schijnwerpers. Op de Smart Storage Innovation Boulevard worden oplossingen gepresenteerd voor het opslaan van alle duurzaam opgewekte energie. Op drie seminarpleinen kunnen professionals in totaal meer dan 100 gratis seminars bezoeken. Bij de European Solar Games gaan stoere vakmensen de strijd aan op het dak op om zo goed en zo snel mogelijk panelen en collectoren te monteren.

Drie thematische congressen

Voor wie echt de diepte in wil, organiseert SS/DV drie ochtend vullende thematische congressen. De congressen vinden plaats in het auditorium van Expo Greater Amsterdam.

Congres Grootschalige Zonprojecten
Dinsdag 14 maart 10:00 - 13:00

Succesvol een grootschalig zonproject opzetten én beheren? Daarbij speelt een veelvoud van factoren een rol. Denk hierbij niet alleen aan financiële en technische factoren, maar ook aan de wat minder voor de hand liggende, als goodwill vanuit de omgeving. Tijdens het congres Grootschalige Zonprojecten worden alle belangrijke elementen in kaart gebracht en behandeld.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden
- - - - - 
Masterclass Duurzame Warmtetechnieken
Woensdag 15 maart 10:00 - 13:00

Met gas verwarmen, dat willen we niet meer. Maar welke andere mogelijkheden zijn er? En wat zijn daar de randvoorwaarden voor? Ontdek dit en meer tijdens de Masterclass Duurzame Warmtetechnieken.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden
- - - - - 
Congres Vastgoed Voordelig Verduurzamen
Donderdag 16 maart 10:00 - 13:00

Als het niet de eis voor minimaal Energielabel C is die boven het hoofd van menig kantoorpandeigenaar hangt, dan zijn het wel de torenhoge energierekeningen van tegenwoordig. Het enige antwoord hierop is verduurzamen. Hoe? U hoort het tijdens dit congres.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

Heb je nog geen toegangsticket voor deze gecombineerde vakbeurs, bestel deze dan via www.solarsolutions.nl/partner/technieknl/. De invitatiecode is “TECHNIEKNL”

vakdiscussies Techniek Nederland3

Vier vakdiscussies van Techniek Nederland

Techniek Nederland organiseert in het theater direct bij de ingang elke dag vier discussies. Experts van de brancheorganisatie leiden de vier discussies kort in, waarna alle aanwezigen kunnen discussiëren over een stelling.

GACS en EBPD IV
Dinsdag 14 maart 11.35 uur; woensdag 15 maart 12.05 uur; en donderdag 16 maart 12.35 uur, wordt gediscussieerd over de stelling:

“De (technische) eisen van Gebouwautomatisering- en controlesystemen (GACS) moeten goed worden vertaald worden naar de dagelijkse praktijk om te borgen dat de eisen worden gehaald en gehandhaafd!”

De discussie staat onder leiding van Expert elektrotechniek van Techniek Nederland, John van Vugt.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden
- - - - - 
Klimaattechnologie in een toekomst-vast energiesysteem
Dinsdag 14 maart 12.35 uur; woensdag 15 maart 11.05 uur; en donderdag 16 maart 11.35 uur, wordt gediscussieerd over de stelling:

“Installateurs zijn zich onvoldoende bewust welke verwarmingsoplossingen een toekomst-vast energiesysteem opleveren!”

De discussie staat onder leiding van Klimaatexpert van Techniek Nederland, Maurice Roovers.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden
- - - - - 
De klimaatinstallateur van de toekomst
Op dinsdag 14 maart 12.05 uur; woensdag 15 maart 11.35 uur; en donderdag 16 maart 11.05 uur, wordt gediscussieerd over de stelling:

“De Klimaatinstallateur moet ook Klimaatadviseur worden!”

De discussie staat onder leiding van Branchemanager Klimaat van Techniek Nederland, Thomas Emmery.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden
- - - - - 
Energieoptimalisatie
Op dinsdag 14 maart 11.05 uur; woensdag 15 maart 12.35 uur; en donderdag 16 maart 12.05 uur wordt gediscussieerd over de stelling:

‘Elke woning en gebouw moet een Energie Optimalisatie systeem hebben!’

De discussie staat onder leiding van Expert elektrotechniek van Techniek Nederland, John van Vugt.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden