Omslag_EW05 600
30 april 2022

17 mei: Solar Business Day

solar business day

Op dinsdag 17 mei organiseren vakbeurs Solar Solutions International en onderzoeksbureau Dutch New Energy Research de Solar Business Day. Een belangrijk onderdeel van de dag is de presentatie van het Nationaal Solar Trendrapport 2022 en het Smart Storage Trendrapport.

Het kennisevent in het BIMHUIS in Amsterdam zal worden bezocht door de top van de Nederlandse solar-sector en biedt niet alleen de mogelijkheid tot nieuwe inzichten, maar ook tot het maken van nieuwe connecties tijdens de lunch en afsluitende netwerkborrel.

Naast de presentatie van het Solar Trendrapport 2022 en het Smart Storagerapport 2022 is er een keur aan gerenommeerde sprekers, waaronder:

  • Prof. Dr. Ir. Miro Zeman (Delft University of Technology, Head Electrical Sustainable Energy Department ) over de impact en kansen van zonnestroom en batterijen op het elektriciteitsnet in de (nabije) toekomst;
  • Kristel Lammers (Directeur Nationaal Programma RES ) over de kansen en impact van de RES'sen voor zonne-energie en opslag.

Panelgesprek

Het panelgesprek wordt geleid door Annemarie Schouten van Holland Solar. Deelnemers:

  • Stijn Vos (CEO Esdec);
  • Denis de Vette (Directeur Van der Valk Solar);
  • Richard Dekker (Risicodeskundige bij Achmea/ Verbond van Verzekeraars).

Kijk voor het hele programma en voor het bestellen van tickets op www.solarbusinessday.nl/