EW07 omslag 600
1 juli 2024

7 installatiebedrijven gaan samen verder onder de naam Energreen

energeen

Green & Durable Group lanceert het merk Energreen, na België nu ook in Nederland. De lancering gaat gepaard met het bundelen van zeven Nederlandse installatiebedrijven in de markt voor duurzame energieoplossingen.

Het gaat om de installatiebedrijven Zonnemarkt, APSolar, Platen Duurzame Technieken, Agro-NRG, SolarUnie, Innodura en Kies Groen. Met deze samenwerking brengen de bedrijven hun ervaring en expertise bijeen en maken ze gebruik van de innovatiekracht, schaalgrootte en financiële continuïteit van moederbedrijf Green & Durable Group.

Thuisbatterij

Zonnepanelen, thuisbatterijen & accusystemen, laadoplossingen, warmtepompen, airco’s en meer, dat is wat Energreen te bieden heeft voor de consument en voor bedrijven. Alle producten die het merk levert, werken samen in een slim ecosysteem en worden met AI geoptimaliseerd via een centrale app. De Energreen thuisbatterij is één van de weinige batterijen die extra rendement genereert door AI gestuurd te handelen op de onbalansmarkt waardoor hij het hoogste rendement levert in de markt. Met dynamische energietarieven kan men gratis of goedkope stroom opslaan en teruggeven zodra de prijs hoger is.

Regionale kracht met landelijke uitstraling

In elke regio gaat Energreen klanten duurzame energieoplossingen bieden en verder op weg helpen naar energieonafhankelijkheid. Het merk wil zich onderscheiden door in te zetten op regionale en persoonlijke aanpak in combinatie met een landelijk merk en uitstraling. Rubin Geurts, General Manager Nederland: “We merken dat consumenten en bedrijven veel behoefte hebben aan informatie en advies. De energiemarkt is volop in beweging en spelregels veranderen continu. Deze nieuwe realiteit vraagt om leidende spelers met een breed portfolio van duurzame energieoplossingen die klanten goed begeleiden met advies en uitstekende service.