Omslag_EW05 600
30 april 2024

Alius gaat samenwerking aan met Nederlands warmtepompbedrijf Weheat

we heat-web

Vanaf 1 mei verkoopt groothandel Alius de Blackbird warmtepomp van Weheat. Daarmee is het de eerste groothandel  die deze warmtepomp opneemt in haar assortiment.

Met behulp van algoritmes zorgt de Blackbird voor een optimale en zuinige verwarming van iedere woning. Het bijzondere design maakt het mogelijk de warmtepomp nagenoeg onzichtbaar te plaatsen op platte daken. Daarnaast heeft het toestel 4G-connectiviteit voor afstandsmonitoring en een hoogwaardige uv-bestendige EPP-behuizing die recyclebaar is en geluiddempend werkt.

Stap richting duurzamere wereld

Met de toevoeging van de producten van Weheat zet Alius volgens Saskia van de Schoot, CEO Alius, de stap om meer duurzame producten te leveren die de energietransitie makkelijker maken. Martijn van de Ven, CEO van Weheat denkt dat de samenwerking met Alius Weheat’s warmtepompen binnen handbereik brengt van meer installateurs. ‘Deze strategische alliantie stelt ons in staat om de toegankelijkheid van onze producten te verbeteren en ondersteunt de groei van installatiebedrijven door het vereenvoudigen van het installatieproces.