EW06 Omslag 600
29 augustus 2022

Building Holland verder als Futurebuild Holland

futurebuild.JPG

Building Holland dat sinds 2010 elke twee jaar wordt georganiseerd in de Rai Amsterdam gaat verder als Futurebuild Holland. Onder die nieuwe naam brengt de organisatie deeloplossingen samen in integrale oplossingen om de energietransitie te versnellen. De eerste editie vindt plaats op 5 en 6 april 2023.

Nul-op de-meter kent geen grenzen. Om die reden wordt Building Holland onderdeel van het internationale brand Futurebuild; het meest succesvolle event in de UK over het transformeren van de gebouwde omgeving naar een situatie van ‘nul uitstoot’.

CO2 footprint verlagen

Wereldwijd liegen de duurzaamheidsdoelstellingen er niet om. Het Klimaatakkoord van Parijs zorgt voor immense uitdagingen bij woningcorporaties, projectontwikkelaars en overheden. Futurebuild Holland is hét innovatieplatform van en voor partijen die versnelling willen aanbrengen in het verduurzamen van de gebouwde omgeving. De kracht van Futurebuild is het samenbrengen van deeloplossingen om tot een integrale oplossing te komen voor het verkleinen van de CO2 footprint van de gebouwde omgeving.

Transitie centraal

De organisatie heeft de beurs opgedeeld in vier “spotlights” die elk in het teken staan van een vorm van transitie; De ‘ontwerptransitie’, Energietransitie, Circulaire transitie; en Digitale transitie.

Rabobank Innovation Challenge 2023

De organisatie van Futurebuild Holland zoekt baanbrekende innovaties die het verschil maken in het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Innovaties kunnen worden ingezonden in de categorieën Ontwerptransitie, Circulaire Transitie, Energietransitie en Digitale transitie. De jury, onder voorzitterschap van Claudia Reiner, toetst de inzendingen aan de hand van criteria als de mate van oplossend vermogen, schaalbaarheid, vernieuwingsgraad en de klantwaarde. De winnaars krijgen een jaar begeleiding van specialisten van Rabobank om hun innovaties op te schalen. Inschrijven kan tot en met zondag 18 december. De prijzen worden uitgereikt op dinsdag 5 april tijdens het innovatie-event Futurebuild Holland.

Download hier het inschrijfformulier om mee te doen aan de Rabobank Innovtion Challenge.