Omslag_EW05 600
2 mei 2022

Daikin opent experience center in Breukelen

Daikin experience center

In Breukelen, langs de A2 tussen Utrecht en Amsterdam opende Daikin onlangs voor haar klanten een experience center. Vanuit dit belevingscentrum presenteert de fabrikant haar nieuwste en meest geavanceerde en energiezuinige binnenklimaatoplossingen.

De vraag naar Daikin producten is de laatste jaren enorm toegenomen. Consumenten weten Daikin steeds vaker te vinden en willen de producten zelf komen bekijken en horen. Dat kan sinds september 2021 in het belevingscentrum in Breukelen. Vanuit dit multifunctionele gebouw wordt voorzien in de grote behoefte aan kennisoverdracht en praktijktraining. Daarnaast kunnen bezoekers hier de nieuwste Daikin-innovaties op het gebied van koelen, verwarmen en ventilatie komen zien, horen én ervaren.

Rondleiding voor klanten

‘Het Experience Center moet dé plek worden waar iedereen samenkomt. Onze installatiepartners kunnen hier bijvoorbeeld zelf op eigen initiatief met hun eindklanten een rondleiding doen’, aldus directeur Edwin Hoogerwerf. In de stijlkamers kunnen bezoekers van het centrum ervaren hoe de producten thuis, in een hotel, of in een winkel toegepast worden. Ook kunnen zij luisteren naar het geluid van een buitendeel ontdek de complete portfolio ontdekken voor comfort, verduurzaming en gezonde lucht van woningen, kantoren, horeca, winkels en grote gebouwen.

Productdemonstraties

Het Experience Center is al sinds september 2021 ingericht voor trainingen en er zijn op deze locatie al ruim 1000 monteurs getraind: er is ruimte voor klassikale trainingen, hands-on trainingen en productdemonstraties aan individuele klanten.

Bezoekers van de VSK beurs van 17 – 20 mei zijn van harte welkom op de Daikin stand (Hal 8, stand 08.C034) en kunnen zich voorafgaand aan de beurs ook aanmelden voor een bezoek aan het nieuwe Daikin Experience Center