EW04 Omslag 600
30 oktober 2023

Drukverschil meten in ventilatiesystemen

Webinar

Webinar 1

Wat is drukverschil? Welke verschillende vormen van druk zijn er? En met welke meetinstrumenten meet je druk? Op donderdag 23 november 2023 geven Teun Mulder en Marcel van Kesteren van Hitma de antwoorden tijdens een gratis webinar.

In laboratorium en -ziekenhuisomgevingen worden drukverschillen nauwlettend in de gaten gehouden. Onnauwkeurige metingen kunnen leiden tot veiligheidsrisico’s, de integriteit van schone omgevingen aantasten en inefficiënte werking van systemen veroorzaken. Dat resulteert in hoge(re) kosten en soms zelfs reputatieschade. Daarom is het essentieel om de juiste meetinstrumenten te kiezen, afgestemd op de specifieke toepassing.

Veel gemaakte fouten

Marcel van Kesteren is specialist dataregistratie. Teun Mulder is specialist HVAC-Instrumentatie. Beide specialisten nemen monteurs tijdens een uur durend webinar mee en geven antwoord op de vraag hoe je veelgemaakte fouten bij het meten van drukverschil voorkomt.

Aanmelden

Hitma instrumentatie is leverancier van onder andere meetinstrumenten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het webinar via de website van Hitma.

Wat kom je te weten?

  • Wat is drukverschil?
  • Welke verschillende vormen van druk zijn er?
  • Met welke meetinstrumenten meet je druk?
  • Hoe bepaal je het juiste meetinstrument voor de juiste applicatie?
  • Wat zijn de voor- en nadelen per meetinstrument