EW07 omslag 600
26 augustus 2022

Duik in de wereld van technische innovaties

...en maak en passant een virtuele reis door de ruimte

event aeres.JPG

Op donderdag 29 september organiseren Opleidingscentrum GO° en Aeres Tech het kennisevenement “Jouw toekomst in de techniek!” Duik in de wereld van technische innovaties als waterstof, elektrificatie en duurzame oplossingen in de mobiele- en koudetechniek. Onder andere astronaut Andre Kuipers geeft zijn kijk op techniek, energie en de toekomst.

Tijdens het event staat alles in het teken van toekomstgericht ondernemen: de kansen en uitdagingen! Wat gaan de overheidsdoelstellingen de komende jaren praktische betekenen voor ons werkveld? Hoofdspreker Andre Kuipers neemt de bezoekers mee in ‘de realiteit van morgen’. Vanuit zijn ervaring als astronaut vertelt hij over zijn blik op de wereld en de kansrijke toepassingen die er zijn als het gaat om energie en techniek in de toekomst. Hoe kom je tot innovatie en hoe pas je nieuwe technologie toe binnen jouw bedrijf!

Maak een reis door de ruimte

Eén van de hoogtepunten van dit evenement is de Spacebuzz, door middel van Virtual Reality maak je een reis door de ruimte. Het programma is gebaseerd op de missietraining van een astronaut. Daarnaast is er een breed scala aan workshops beschikbaar deze dag. Verschillende interessante sprekers uit de mobiele- en koudetechniek vertellen tijdens de workshops over de snelle technische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, geven handvatten om toekomstgericht te ondernemen en delen hun ervaringen als het gaat om duurzame oplossingen. Zij bespreken de successen en ook de uitdagingen die het met zich meebrengt.

Meer info en aanmelden

Improvisatietheater De Piranha’s sluit de middag af. Op hilarische wijze en met een muzikale twist verbinden zij het programma deze dag. Kijk hier voor het volledige programma en aanmelden