Omslag_EW05 600
23 mei 2023

Energiemeting geeft inzicht in energiegebruik

schneider

Schneider Electric publiceert een gratis White paper over energiemeting. Met informatie over de verschillende vormen en certificeringen, maar ook over energiemeting in de praktijk.

We zijn als maatschappij steeds afhankelijker van energie. Het is dan ook niet gek dat we allemaal worden uitgedaagd om energieopwekking te verduurzamen en energieverbruik te verminderen. Om dit te realiseren, worden er steeds meer eisen gesteld aan duurzaamheidsinspanningen en energieprestaties van gebouwen en woningen.

Gerichte maatregelen

Om te kunnen voldoen aan de duurzaamheidseisen en ook gerichte actie tot verbetering te ondernemen, is energiemeting noodzakelijk. Hoe meer inzicht je hebt in je energieverbruik, hoe beter je gericht maatregelen kunt nemen om je verbruik te verminderen. Naast de voordelen voor het klimaat, leveren de inzichten in het energieverbruik ook nog financiële voordelen op.

Download hier het gratis White paper waarin Schneider Electric ingaat op de verschillende normen, certificeringen en financiële voordelen, en op de energiemeting in de praktijk.