EW07 omslag 600
5 juni 2023

Ervaar de technische toekomst in het 'Huis van Sarah'

13 en 14 juni

huis van sarah

Dutch Techzone nodigt installateurs uit de regio Emmen op 13 of 14 juni uit voor het theaterprogramma ‘Huis van Sarah’. Deze unieke voorstelling is geproduceerd om bezoekers een voorproefje te geven van de toekomstige ontwikkelingen en innovaties binnen de branche.

In de juni-editie van E&W Installatietechniek staat een uitgebreid artikel over het unieke theaterprogramma ‘Huis van Sarah’. Huis van Sarah opent de deuren voor alle vakmensen uit de installatiebranche. Voor werkgevers en medewerkers. Voor samenwerkingspartners. Voor iedereen die zich een onderdeel voelt van de opdracht een toekomstbestendige leefomgeving te creëren.

Sarah als persoonlijke gids

In het Huis van Sarah staan zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. Sarah geeft je zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over de toekomst van de technische installatiebranche en jouw eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder.
Het 'Huis van Sarah' biedt een unieke gelegenheid om te ontdekken hoe de techniek de wereld om ons heen verandert en welke rol we kunnen spelen in deze evolutie. Het programma omvat interactieve tentoonstellingen, live demonstraties en informatieve presentaties uit de branche. Of je nu een student, professional of geïnteresseerde bezoeker bent, het 'Huis van Sarah' biedt iets voor iedereen.

Kom naar deze gratis voorstelling op 13 of 14 juni

De theatervoorstelling is naar Drenthe gehaald door Dutch TechZone en wordt georganiseerd in samenwerking met Wij Techniek, NHL Stenden, Drenthe College, Harwig Installatietechniek en Skills4Future. Alle bezoekers zijn gratis welkom in de Oude Busremise, Eerste Bokslootweg 1 in Emmen.

Voor meer informatie en registratie, bezoek de website van Dutch Techzone.