EW04 Omslag 600
22 augustus 2021

FGO+ is vernieuwd

fgo-plus.JPG

FGO+ is de checklist voor het fabrikaatgebonden onderhoud van ruim 4.500 cv-toestellen. In samenwerking met de cv-ketelfabrikanten is deze checklist door ISSO geüpdatet en vernieuwd.

Sinds deze zomer is FGO+  https://fgoplus.nl  beschikbaar in een nieuwe vormgeving en functionaliteit. Naast aanpassing naar de nieuwe huisstijl van Techniek Nederland is ook de toestelraadpleger vernieuwd. Daarmee zijn nu de onderhoudsgegevens en storingscodes beschikbaar van ruim 4500 cv-toestellen. Naast cv-toestellen zijn nu ook de beschikbare gegevens van warmtepompen en zonnestroominstallaties opgenomen. Deze gegevens en checklisten zullen in de toekomst nog verder uitgebreid worden.

Digitale formulierenapp

Aansluitend op deze vernieuwde FGO+ applicatie komt er ook een digitale formulierenapp beschikbaar. Deze app geeft de mogelijkheid om de 'kaartenbak' met klant- en installatiegegevens om te zetten in een eenvoudige digitale vorm en daaraan de diverse Techniek Nederland checklisten toe te voegen. De basis voor de formulierenapp is eerder gelegd in de OK CV app die is geüpdatet. Deze applicatie zal echter eerst in een beperkte ledengroep worden uitgetest.

De bouwers

De FGO+ applicatie is gebouwd door 2BA. De digitale formulierenapp is ontwikkeld door Fluxility die eerder ook de OK CV app en voor ISSO en NVKL diverse toepassingen heeft gebouwd. Zij zijn specialist in de softwaretoepassingen in de branche. De twee applicaties zijn gebouwd vanuit de principes van de Digideal Gebouwde Omgeving. Hiermee wordt integratie van gegevens in de software van de branche mogelijk gemaakt.