EW06 Omslag 600
30 november 2022

Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Doe mee aan het bedrijfsvergelijkend onderzoek

bedrijfsvergelijkend onderzoek.JPG

Weet u hoe uw onderneming presteert ten opzichte van uw branchegenoten? Techniek Nederland brengt het ook dit jaar weer voor u in beeld, met het basis bedrijfsvergelijkend onderzoek.

Elk bedrijf wil wel eens antwoord op vragen zoals: Hoe ‘fit’ is mijn bedrijf? Zijn mijn kosten niet te hoog? Maak ik wel voldoende winst? Of: Voor hoeveel omzet zorgt een gemiddelde monteur? Als u deelneemt aan het onderzoek ontvangt u een individueel rapport op basis waarvan u uw bedrijf kunt vergelijken met het gemiddelde binnen de sector.

Verdiepend benchmarkonderzoek

Naast het basisonderzoek voert MC ook het verdiepende benchmarkonderzoek uit. U kunt hier ook nog aan deelnemen. In dit onderzoek wordt meer in detail en uitgebreider ingegaan op de cijfers waardoor u nog meer specifiek antwoord krijgt op bovenstaande vragen.

Durk.JPGbron: Techniek Nederland

Meedoen?

Voor een betrouwbaar beeld is het belangrijk dat zoveel mogelijk bedrijven meedoen. Management Centrum voert het onderzoek uit in opdracht van de brancheorganisatie. Meedoen is gratis, heel eenvoudig en kost u nauwelijks tijd. En het levert u een helder rapport op met veel waardevolle informatie.