EW07 omslag 600
3 november 2022

Kieskeurig.nl en Warmtepompvergelijker.nl gaan samenwerken

warmtepompvergelijker.JPG

Kieskeurig.nl en Warmtepompvergelijker.nl hebben per 1 september een strategisch partnership gesloten. Met deze samenwerking bieden deze twee platformen gezamenlijk alles wat de consument nodig heeft om zich op een warmtepomp te oriënteren.

In de samenwerking verwerkt Kieskeurig.nl de keuzehulp-module van Warmtepompvergelijker.nl als primaire oplossing voor de consument binnen haar platform. Kieskeurig.nl heeft in het afgelopen jaar veel content gepubliceerd rondom warmtepompen, maar een gepersonaliseerde vergelijkingsmodule ontbrak nog op de site volgens Eline Sips van Kieskeurig.nl. ‘We zijn er altijd op uit om de consument te helpen, met onze artikelen, productinformatie en video’s. We proberen hierbij om misvattingen over warmtepompen weg te nemen en een realistisch verwachtingspatroon te creëren. De keuzehulp en het uitgebreide partnernetwerk van Warmtepompvergelijker.nl maken het voor de consument nóg eenvoudiger om een maatwerkadvies te ontvangen voor een warmtepomp aan huis. Zo hopen we de installateursmarkt te ondersteunen, met veel concretere en beter geïnformeerde warmtepompaanvragen’, aldus Sips.

Over Kieskeurig.nl en Warmtepompvergelijker.nl

Kieskeurig.nl is een vergelijkingswebsite met als doel de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Warmtepompvergelijker.nl is met 20 aangesloten merken het meest volledige vergelijkingsplatform voor warmtepompen. Het platform geeft bezoekers een advies op maat op basis van de gegevens van de betreffende woning. De consument kan tevens direct vanuit het platform een offerte aanvragen. Voor de deelnemende partners is Warmtepompvergelijker.nl hét kanaal om oriënterende consumenten te bereiken, hoogwaardige offerte-aanvragen te genereren en een diepgaand marktinzicht te verwerven.